Successos

L'exalcalde de Vila-rodona Carles Gavaldà mor en un accident

L'exalcalde de Vila-rodona Carles Gavaldà Faixa, i un jove del Pont d'Armentera, de qui no es va facilitar la identitat, són les dues víctimes mortals d'un accident trànsit que va tenir lloc ahir a Bràfim. En el sinistre va resultar ferida de caràcter greu una tercera persona, l'esposa de l'alcalde, que va ser traslladada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Carles Gavaldà tenia 72 anys i va ser alcalde d'aquest municipi de l'Alt Camp per una candidatura independent entre els anys 1983 i 1991. A les últimes eleccions municipals va tancar simbòlicament la llista electoral de CiU. Empresari del món de la construcció, també va estar força vinculat a entitats de Vila-rodona, on va presidir la Societat de Caçadors la Conca.

L'accident es va produir pels vols d'un quart de dotze del migdia, al quilòmetre 22,1 de la carretera TP-2031, entre Bràfim i la rotonda de Vila-rodona, molt a prop d'on fa cinc mesos va bolcar un camió dels bombers voluntaris de Vila-rodona en què hi va haver dos ferits lleus. El sinistre, del qual s'investiguen les causes, es va produir per una col·lisió frontal entre dos vehicles. La calçada es va haver de tallar en els dos sentits i els desviaments es van fer per la C-51 i la TV-2034.

Accident a Gualba

D'altra banda, durant el mateix dia de l'operació tornada del pont de l'1 de maig, va morir un conductor de 33 anys, veí d'Hostalric, a la Selva, en accidentar-se amb el cotxe a la C-35 a l'altura de Gualba (Vallès Oriental). Per causes que els Mossos investiguen, el vehicle va sortir de la via. Els agents van rebre l'avís pocs minuts abans de dos quarts de sis de la matinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia