Successos

Empresonen un educador per agressió sexual a dos nens a la Cerdanya

Albert Saloni Fonollosa era candidat a les llistes d'ERC a Puigcerdà i el 2001 ho va ser a Sant Antoni de Vilamajor

El jutjat de Puigcerdà ha fet empresonar Albert Saloni Fonollosa, educador infantil, per agressió sexual a dos germans, dos nens de 5 i 9 anys. El cas es va destapar divendres passat (vegeu El Punt Avui del dia 10) quan la família dels dos nens va presentar una denúncia contra Saloni als Mossos i el jutjat va ordenar que es fes un reconeixement forense als dos germans a l'hospital transfronterer de la Cerdanya. Els especialistes forenses van detectar senyals que podrien ser conseqüència de les agressions de caire sexual i ara han enviat mostres als laboratoris per fer les anàlisis pertinents. El diumenge, després de recollir els testimonis de les víctimes, els Mossos van dur el sospitós a disposició judicial i el jutge en va decretar l'ingrés a la presó.

El sospitós es presentava, com a independent, en el número 12 de la llista d'ERC a les eleccions municipals de Puigcerdà i ahir el partit va emetre un comunicat per anunciar que l'apartava de manera immediata arran de la implicació en els fets. Es dóna la circumstància que Saloni, en les últimes eleccions municipals, s'havia presentat de número 6 per la formació Esquerra Republicana de Catalunya Reagrupament, acord municipal a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental, on havia residit.

Albert Saloni havia estat contractat per fer una substitució a l'escola bressol Pit Roig de Sant Pere de Vilamajor i havia estat tècnic d'aventures i monitor de menjador en diferents centres del Vallès. Ara que s'havia instal·lat a la Cerdanya (tot i que anava a les llistes de Puigcerdà residia en un poble) s'havia presentat a la convocatòria per cobrir una “plaça d'educadora” per a la llar d'infants de Bellver. Es van presentar vint sol·licituds i Saloni, que no va obtenir la plaça, va ser l' únic candidat masculí que hi va opositar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia