Successos

Tres ferits en un accident greu a l'N-II a Pontós

Dos vehicles van topar frontalment després que un envaís el carril contrari

Durant prop de tres hores hi va haver talls de trànsit a la carretera

Tres persones van resultar ferides ahir en un accident de trànsit greu a l'N-II. Els fets es van produir pels volts de les quatre de la tarda, al punt quilomètric 744, al terme municipal de Pontós. Segons va informar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), un dels ferits va ser traslladat en estat greu a l'hospital Josep Trueta de Girona. Es tracta de l'ocupant d'un Audi platejat que va rebre la patacada a la banda del conductor. Pel que fa als altres dos ferits, van ser traslladats a l'hospital de Figueres en estat lleu. Els ocupants viatjaven en un Volkswagen Passat que va fer una volta de campana.

El xoc es va produir després que, per causes que s'estan investigant, un dels vehicles envaís el carril contrari. Això va provocar que tots dos xoquessin frontalment. Es tracta d'un tram de carretera on no es pot circular a més de 80 quilòmetre l'hora i on hi ha línia contínua. Fins al lloc de l'accident es van traslladar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A causa de l'accident, es van produir llargues cues a l'N-II, un dels principals eixos viaris de les comarques gironines. Els Mossos van haver de fer desviaments del trànsit per l'autopista i altres vies secundàries perquè la carretera va estar tallada en tots dos sentits de la marxa. Al cap de tres hores, la situació ja es va normalitzar en aquest tram de la via.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia