Demanen deu anys de presó per a l'acusat d'haver violat una noia de La Sopa

Dos agents de la policia local, alertats per uns veïns, el van enxampar «in fraganti»

La noia va sostenir que el dia dels fets, el 27 d'octubre del 2008, acabava de sopar a La Sopa i va sortir a fora a fumar una cigarreta. Segons la seva versió, es va ajeure en un matalàs en una zona fosca i abandonada propera a La Sopa i s'hi va presentar l'acusat, que també havia sopat en aquell local. Segons la noia, l'acusat li va demanar de tenir relacions sexuals i ella s'hi va negar, però l'acusat, segons aquesta versió, se li va tirar a sobre, li va arrencar la roba i la va violar. Unes veïnes van sentir uns crits i van avisar la policia i els agents van treure de sobre la denunciant l'acusat, que hi jeia al damunt fent moviments de penetració.

L'acusat va explicar que la relació que havia tingut amb la noia havia estat consentida per aquesta, però va negar que hi hagués tingut relacions sexuals plenes. De totes maneres l'acusat va dir que la noia s'havia posat a cridar quan ell es va negar a pagar-li els 5 euros que ella li demanava.

Els agents de la policia local que van acudir al lloc dels fets alertats pels veïns van explicar que quan hi van arribar no van notar res d'estrany, però que quan van il·luminar la zona amb les seves llanternes, la noia es va posar a cridar i l'acusat estava ajagut damunt d'ella i el van haver de treure.

Els metges forenses que van examinar la denunciant no van trobar lesions recents en l'exploració vaginal, només unes d'antigues corresponents a una altra suposada violació que la noia havia denunciat uns dies abans.

Jutjat un intent de violació a Palau-saverdera

Carlos Martínez Muñiz Paredes es va enfrontar ahir a una petició de 4 anys i mig de presó acusat d'haver intentat violar una noia a Palau-saverdera. L'acusat va negar els fets i va dir que havia conegut la noia a Roses i que ella li havia demanat per anar a Castelló d'Empúries. Segons aquesta versió, a la tornada la noia el va fer passar per un camí rural i es van aturar en un punt per tenir relacions sexuals, cosa que la noia no va acceptar perquè ell no duia preservatius. Tot i això, segons aquesta versió, la parella es va fer tocaments fins que la noia va demanar a l'acusat 60 euros i ell no va voler pagar-los. La noia, per la seva part, va negar aquest extrem i va sostenir que l'acusat la va voler violar i ella va poder fugir. La noia va dir que no havia acceptat tenir relacions sexuals amb l'acusat perquè ella ja tenia parella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.