Successos

Imputat un camioner begut, a Sant Jordi

El transportista va quintuplicar la taxa màxima d'alcohol permesa

Els Mossos d'Esquadra van denunciar el 6 de juny el conductor d'un camió que circulava per la xarxa viària gironina amb una taxa d'alcohol cinc vegades superior a la permesa. L'home que va resultar imputat és un veí de Barcelona de 51 anys. Anava en direcció a Girona per la GI-633 quan va perdre el control del vehicle, a Sant Jordi Desvalls. Va creuar la mitjana i va quedar entravessat al carril contrari.

Pels volts de les deu del matí, els cossos d'emergències van rebre l'avís del succés, que es va produir a l'altura del punt quilomètric 5,8. A la zona s'hi van dirigir tres dotacions dels Bombers i tres patrulles dels Mossos. Els agents van tallar inicialment la carretera en els dos sentits i els bombers van comprovar que no s'havia originat cap fuita en el camió, que transportava 18.000 kg de cartró. El xòfer, per la seva banda, no va requerir assistència, ja que va resultar il·lès. Els policies van observar, però, que presentava símptomes d'anar begut i li van fer la prova d'alcoholèmia, en què va donar un resultat positiu. Va marcar 0,86 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat (és a dir, més de cinc vegades per sobre del límit màxim, que és de 0,15 mg/l).

Per aquests fets, va quedar imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit. La gestió de l'incident es va allargar fins a dos quarts de tres de la tarda, quan la circulació viària va tornar a la normalitat en aquest tram.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia