Successos

Es busca a una dóna de Beneixama de 61 anys

Es troba desapareguda des del dilluns passat

Mig centenar d'efectius de la Guàrdia Civil, amb el suport d'un helicòpter, els gossos del servei Cinològic i els agents motoritzats del Seprona continuen buscant van estar buscant a Beneixama, a més de la Policia Local, Protecció Civil i 200 voluntaris de la localitat, a una dona de 61 anys que va desaparèixer a les nou de la nit del passat dilluns.

La cerca abasta tot el terme municipal, incloent les zones de muntanya i camp de Beneixama així com municipis limítrofs. L'ampli dispositiu, al que també es van sumar efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància d'Alacant, es va interrompre dimarts i dimecres a les 14 hores per evitar possibles cops de calor en les hores centrals del dia quan la temperatura és molt elevada.

Les tasques de localització es van reprendre a les sis de la vesprada, establint-se el lloc de comandament a la plaça de l'Ajuntament i es van mantenir, sense èxit, fins a ben entrada la nit.

Les causes de la desaparició d'Antonia Díaz Sánchez són un misteri encara que, segons les fonts consultades en el seu entorn familiar, podria haver-se desorientat després de sofrir algun tipus de pertorbació mental. La cerca continua operativa i s'ampliarà el camp d'acció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia