Successos

Desallotgen per foc uns 70 veïns a Empuriabrava

Una setantena de veïns van haver de ser desallotjats dissabte al vespre després de declarar-se l'incendi d'un habitatge a Empuriabrava, a Castelló d'Empúries. Els fets van tenir lloc pels volts de dos quarts de dotze de la nit, quan es va iniciar el foc a la cuina d'un dels pisos situats al número 82 de l'avinguda Joan Carles I d'aquesta localitat. Fins al lloc dels fets es van desplaçar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius de la Policia Local de Castelló d'Empúries que van evacuar preventivament uns 70 veïns del bloc. Les flames no van causar ferits però van calcinar completament la cuina de l'habitatge i el fum i les altes temperatures van afectar la resta de l'immoble. Aproximadament una hora més tard, pels volts de dos quarts d'una de la matinada, els bombers van donar per apagat el foc i els veïns ja van poder tornar als seus habitatges sense que ningú resultés ferit.

Incendi a Ordis

Els Bombers també van haver de treballar ahir en un petit incendi a Ordis, a la zona del Mas de Sant Nicolau. Les flames van afectar uns 2.000 metres quadrats de vegetació agrícola. L'incendi es va iniciar al voltant de les quatre de la tarda i cap a les set ja estava totalment extingit. En l'emergència hi van actuar cinc dotacions terrestres dels Bombers i una d'aèria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia