Successos

Un foc crema set hectàrees a Bellver

L'incendi hauria estat provocat per un llamp, i la pluja el va estabilitzar

Fins a 35 dotacions, nou de les quals aèries, van extingir ahir un foc a Bellver de Cerdanya, que va cremar unes set hectàrees de massa forestal, segons els Agents Rurals.

L'incendi es va declarar cap a tres quarts de sis de la tarda al nucli d'Éller, prop d'una pista forestal que uneix el nucli amb Meranges. Les flames es van escampar per una zona escarpada i de difícil accés, però al vespre va començar a ploure i això va facilitar la tasca dels bombers.

Per combatre el foc, els bombers van activar un dispositiu amb 26 dotacions terrestres i nou d'aèries, (2 helicòpters de comandament, 3 bombarders i 4 avions de vigilància i atac). També hi van acudir quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dels Agents Rurals, a més d'una ambulància del SEM.

Un llamp hauria provocat el foc, i la mateixa tempesta, abans d'arribar a la zona afectada, va escampar les flames en direcció contrària, muntanya amunt per una obaga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia