Successos

Mor un conductor en una sortida de via a Fontanilles

L'accident es va originar al punt quilomètric 344,7 de la carretera C-31, per on la víctima circulava en sentit Peratallada

L'home tenia 50 anys, era de nacionalitat britànica i residia a Forallac

La xarxa viària de les comarques gironines va registrar ahir un fatídic accident de trànsit. El conductor d'un vehicle va morir quan va sortir de la carretera amb el cotxe, a Fontanilles. Els cossos d'emergències van rebre l'avís a tres quarts de cinc de la matinada. El sinistre va tenir lloc al punt quilomètric 344,7 de la C-31, per on l'automòbil circulava en sentit Peratallada. El xòfer va perdre el control i va col·lidir amb el turisme contra la barrera de seguretat que hi ha al lateral de la calçada. L'únic ocupant que en aquell moment anava en el cotxe era el conductor, a qui els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima mortal era un veí de Forallac, de 50 anys i de nacionalitat britànica.

Arran dels fets, es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Mentre van durar les tasques de gestió del succés, els efectius de la unitat de trànsit dels Mossos van anar donant pas alternatiu als vehicles al punt de l'accident fins poc després de les set del matí, quan es va normalitzar la circulació.

Es tracta del segon accident mortal que s'ha produït a les carreteres de la demarcació de Girona en poc més de dos dies. Dissabte una jove de 18 anys i veïna de Torelló va perdre la vida en bolcar lateralment amb un 4x4 que conduïa, a Besalú. Els serveis d'emergències van ser alertats a un quart de vuit del matí. Els fets es van desencadenar al punt quilomètric 61,9 de la carretera N-260, per on el cotxe circulava en direcció a Banyoles. Aquest tram està situat just a l'inici de l'autovia A-26, que enllaça amb Olot. A l'automòbil hi viatjaven tres joves més. Una de les passatgeres va resultar ferida de caràcter greu i va ser traslladada en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona. Les altres dues ocupants van patir lesions de menys gravetat i van ser evacuades amb ambulància al mateix centre sanitari. Les noies es dirigien a un raid hípic a Serinyà, en el qual estava previst que participessin.

Arran de l'accident, es van mobilitzar sis patrulles dels Mossos, sis dotacions dels bombers, tres ambulàncies del SEM i un helicòpter medicalitzat. Durant les tasques de gestió del sinistre, els agents van tallar inicialment la via en els dos sentits de la marxa. Els efectius van fer passar els vehicles pels laterals de la calçada fins aproximadament les onze del matí, quan la circulació es va restablir.

LA XIFRA

6
patrulles
dels Mossos, tres dotacions dels bombers i dues ambulàncies es van activar arran del sinistre d'ahir.

LES DATES

20.07.15
A tres quarts de cinc de la matinada,
un conductor va morir en xocar amb el turisme contra la tanca lateral.
18.07.15
Una veïna de Torelló,
de 18 anys, va perdre la vida en bolcar lateralment amb un 4x4 que conduïa, a Besalú.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia