Successos

Ingressen a la presó els autors de vuit robatoris

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes acusats de diversos robatoris amb força a domicilis de Premià de Dalt i Vilassar de Dalt. L'operació va tenir lloc el 17 de juliol quan un agent fora de servei va veure com dos individus fugien en un turisme a gran velocitat d'una casa de Premià de Dalt. Per la sospita que podrien haver comès algun robatori, la policia va iniciar la recerca del vehicle. Quan el van localitzar el van seguir fins que els detinguts van acabar en un carrer sense sortida. En aquell moment, els agents van poder detenir un dels ocupants. L'altre va fugir corrents, però pocs instants després el van poder enxampar.

Segons els Mossos, els dos individus acabaven de cometre dos robatoris forçant les finestres de dues cases del passeig Can Balet de Premià de Dalt i van poder comprovar que només una hora abans havien comès dos robatoris més al carrer Folch i Camarassa de Vilassar de Dalt. Els investigadors, que no descarten que siguin els presumptes autors de quatre robatoris més a la zona, van trobar en possessió dels arrestats diversos objectes sostrets, com ara joies i rellotges. Els detinguts són dos homes de 34 i 32 anys, de nacionalitat colombiana i veïns de Rubí i de Barcelona. Entre els dos acumulen prop de vint antecedents policials i el jutjat d'instrucció va decretar l'ingrés a la presó de tots dos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia