Successos

Intenta passar la frontera amb 19.200 euros

La Guàrdia Civil de Puigcerdà el va aturar quan tornava des d'Andorra

La Guàrdia Civil de Puigcerdà va intervenir dijous a un ciutadà alemany procedent d'Andorra 19.200 euros. Els fets van tenir lloc cap a la una del migdia quan agents del cos van aturar un vehicle a Bellver de Cerdanya. Durant l'escorcoll, la policia va localitzar els diners en diversos espais del vehicle i entre l'equipatge. Vistos els fets, els agents van denunciar per infracció de la llei de control de canvis l'home, el qual va poder continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte del mínim de supervivència. Els diners intervinguts han estat posats a disposició de la comissió per a la prevenció de blanqueig de capitals del Banc d'Espanya.

Abans de l'estiu, la Guàrdia Civil ja havia decomissat un total de 671.682 euros a ciutadans que volien passar la frontera amb Andorra. El diner decomissat representa un 25% menys que els 898.976 euros intervinguts durant el mateix període del 2014.

LA XIFRA

1.000
euros
va tornar la Guàrdia Civil al ciutadà alemany perquè continués el viatge en concepte de mínim de supervivència.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia