Successos

Dos detinguts per robatoris en dues cases d'Alcarràs

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous dos presumptes autors de robatoris en dos domicilis de la localitat d'Alcarràs (Segrià). Els dos robatoris es van perpetrar el mateix dijous i els presumptes autors del delicte són un veí d' Alcarràs, de 20 anys d'edat, i un altre de Torres del Segre (Segrià), de 24 anys. Les dues cases on van entrar a robar són en el carrer Onze de Setembre. En l'assalt al primer domicili, els dos lladres es van emportar diners en efectiu. Però en el segon cas, com que van sentir sorolls, els joves van fugir corrents sense agafar res. En un dels robatoris, un dels lladres es va ferir a la mà i va deixar restes de sang a l'interior del domicili. Això va fer que la policia local d'Alcarràs l'identifiques dijous al matí. Per aquest motiu, el mateix jove va decidir entregar-se als Mossos d'Esquadra i va anar a la comissaria, on va reconèixer els fets.

El mateix dijous a la tarda, els Mossos d'Esquadra van detenir el segon autor dels robatoris, el jove de Torres del Segre, una localitat que és a uns sis quilòmetres d'Alcarràs.

Finalment, els dos detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia