Successos

Detenen el xofer implicat en el xoc mortal a Girona

El camioner, que va xocar amb un motorista que va morir, va donar positiu en marihuana en el test de droga

Busquen el cotxe que ahir va fugir després de la topada mortal a Tordera

El xofer del camió implicat en l'accident que dimarts de la setmana passada va costar la vida a un motorista de 44 anys a l'entrada de Girona ha estat detingut perquè va donar positiu en marihuana quan la Policia Municipal li va practicar el test de la droga. El camioner, Iordanov Dikov, va ser traslladat al Trueta per treure-li sang i fer-li una analítica que marqués amb més precisió el nivell de marihuana perquè el jutjat pugui calibrar millor l'afectació que li podia provocar en la conducció. L'accident va passar pels volts de les tres de la tarda, a la carretera C-255, a la cruïlla que hi ha davant de l'accés a la pedrera d'en Rubau. El tràiler de gran tonatge que menava Dikov va girar a l'esquerra per entrar a la pedrera i va xocar contra el motorista, Rafel Planas Barnadas, de 44 anys, que circulava en direcció a Campdorà, i que va resultar mort per l'impacte.

Des de principi d'any hi ha hagut 22 accidents mortals amb 23 víctimes a les comarques gironines i en quatre dels casos s'ha detingut algun dels implicats en l'accident. A part del camioner arrestat pel xoc a Girona, va ser detingut, perquè conduïa borratxo, el motorista que el primer dia de l'any va xocar contra un senglar a Pals i va ocasionar la mort de la seva dona, que anava a darrere a la moto. També va ser detingut i, fins i tot va anar a la presó, el conductor que el 19 de juny, mentre anava a trobar-se amb una noia en una cita a cegues, va xocar contra un altre vehicle, la conductora del qual, de 83 anys, va morir. El conductor va fugir del lloc de l'accident. I també va ser detingut el conductor d'un camió frigorífic que el 23 de juny va atropellar mortalment un ciclista a Gualta.

Xoc mortal a Tordera

Ahir al matí una topada entre dos vehicles a la carretera N-II a Tordera va tenir com a resultat la mort del conductor d'un cotxe, un home de 55 anys de nom Isidro. L'accident va passar a dos quarts de deu del matí al punt quilomètric 686 de l'N-II en sentit nord i, segons el Servei Català de Trànsit, va consistir en una envestida lateral entre dos cotxes. Tot i que ahir a la tarda els Mossos tenien identificats el vehicle de la víctima mortal i un altre d'implicat en l'accident, ahir al matí els Mossos van alertar totes les comissaries i les policies locals de la zona perquè els ajudessin a trobar un cotxe que havia fugit del lloc del sinistre. És un cotxe de color fosc, possiblement un Peugeot, que hauria perdut el parafang.

LA DATA

11.08.15
es va produir
el xoc mortal que va suposar la mort d'un motorista a Girona.

LES XIFRES

23
persones
han mort d'accident aquest any a les comarques gironines.
4
conductors
detinguts aquest any implicats en accidents mortals a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia