Successos

Estabilitzat l'incendi forestal a Cornudella

Des d'ahir diumenge a quarts de vuit del matí, els Bombers de la Generalitat van donar per estabilitzat l'incendi forestal que crema des de dissabte a la tarda entre els municipis de Cornudella de Montsant i la Morera de Montsant (Priorat). A primera hora d'ahir, vuit efectius aeris es van sumar a les tasques d'extinció juntament amb 39 mitjans terrestres que havien estat treballant sobre el terreny durant tota la nit, segons ACN. Segons les darreres dades al tancament d'aquesta edició, el foc hauria cremat 42 hectàrees. El paratge afectat per l'incendi té un fort desnivell i és d'accés dificultós, entre la Font de Montaner i el Mas d'en
Salvat.

Foc al Parc Natural

Les flames també van afectar part del Parc Natural de Montsant. Durant el matí d'ahir, els bombers van concentrar la majoria dels esforços en el flanc esquerre. El comportament de l'incendi en aquesta zona amb focus secundaris va provocar un perímetre irregular i l'orografia del terreny, de molt difícil accés, estava dificultant la rematada de punts calents de la zona.

En el dispositiu d'extinció també hi van treballar efectius del Cos d'Agents Rurals, de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), així com sis dotacions dels Mossos d'Esquadra, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia