Successos

Les pluges deixen fins a 100 l/m² a Algemesí

El cap de setmana comença amb alerta groga, risc, per pluges a la demarcació de Castelló, el litoral nord d'Alacant i a València

Les pluges caigudes en les últimes 12 hores han deixat fins a 100 litres per metre quadrat a Algemesí i aquest divendres es preveu que continuen sent fortes, especialment en el sud de la demarcació de València i litoral nord d'Alacant, segons Aemet.

Així, durant les últimes 12 hores a Algemesí han caigut 100,4 l/m², a Carcaixent 85, a Guadassuar 76, a Alzira 71,6 i a Pego 63,4 A més, el cap de setmana comença amb alerta groga, risc, per pluges a la demarcació de Castelló, el litoral nord d'Alacant i a València, on en el seu litoral sud s'eleva a taronja.

Per a aquesta jornada es preveuen cels nuvolosos amb ruixats localment d'intensitat forta i ocasionalment amb tempesta, menys probables i intensos en el sud d'Alacant. Les precipitacions més intenses seran més probables de matinada i a primeres hores del matí en el sud de valència i litoral nord d'Alacant.

Les temperatures aniran en descens, sobretot les diürnes que poden descendir de forma notable puntualment. En el litoral, hi haurà vent del nord i nord-est moderat amb algun interval de fort; i en la resta, variable fluix predominant la component est.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia