Successos

Boletaire perdut a l'alta Garrotxa

Miquel Poch Aurich, de Banyoles, es va perdre dijous quan caçava bolets amb un amic a Sales de Llierca

Un veí de Banyoles de 69 anys, Miquel Poch Aurich, va desaparèixer als boscos de la Garrotxa dijous, quan estava caçant bolets amb un company i es van perdre de vista. El company va ser qui va donar l'alerta i el mateix dijous a la nit es va començar a buscar Poch per la zona de l'Orri, a Sales de Llierca, a l'Alta Garrotxa, que era la zona on havia mantingut el darrer contacte amb el seu company.

Ahir al matí es van incorporar a la recerca dos helicòpters, un dels bombers i un dels Mossos, i es va fer un gran desplegament de gossos rastrejadors especialistes en la recerca de persones: set unitat canines en total, a part dels GRAE, unitats de seguretat ciutadana de mossos, i familiars i amics del desaparegut. El dispositiu se centrava a la serra d'Entreperes fins que a mig matí, segons dades aportades per l'ACN, la recerca es va desplaçar cap a la zona del coll de Jou, després que un bomber dels GRAE, que estava d'excursió pel seu compte, avisés que havia sentit en una zona molt embardissada uns crits que primer eren molt febles i que després se sentien més fort. Segons el bomber que va aportar la pista, els crits van coincidir amb un moment que un helicòpter sobrevolava la zona. Per comprovar si es tractava de crits d'auxili del desaparegut, els helicòpters es van allunyar una estona perquè els equips terrestres poguessin escoltar i comprovar si realment algú cridava demanant ajuda. Ahir al vespre, però, els rescatadors havien arribat a la conclusió que els crits no venien del boletaire desaparegut i es va fer fosc sense que s'hagués trobat l'home perdut. Els helicòpters es van retirar però els equips terrestres van continuar la recerca també durant la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia