Successos

El conductor d'un cotxe mor en un xoc amb un autobús

El sinistre va tenir lloc a la carretera C-66, a la Pera

El vehicle i l'autocar van topar frontalment

Al bus, de la companyia Sarfa, hi viatjaven vuit persones, tres de les quals van resultar ferides lleus

Un veí de la Bisbal d'Empordà, de 62 anys, va perdre la vida ahir en un accident de trànsit que es va registrar a la Pera. La víctima, Josep Maria Bofill Condom, circulava al volant d'un cotxe Seat Toledo quan, per causes que s'estan investigant, va col·lidir frontalment amb un autobús de la línia regular de la Sarfa. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les quatre de la tarda. Fins a la zona, s'hi van dirigir sis dotacions dels Bombers de la Generalitat, set patrulles dels Mossos d'Esquadra, un helicòpter medicalitzat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Mentre van durar les tasques de gestió del sinistre, els agents van tallar la via en els dos sentis de la marxa i, en aquest punt, van poder donar pas alternatiu als vehicles.

Segons les primeres hipòtesis, la víctima hauria envaït el carril contrari, per on circulava l'autobús. Com a conseqüència es va produir un xoc de cara entre l'automòbil i l'autocar al punt quilomètric 18 –a l'altura del tram on hi ha la cruïlla per anar a Rupià–. Arran del fatídic impacte va morir el conductor i únic ocupant del turisme, que circulava en sentit de la Bisbal. El bus realitzava el trajecte en direcció Girona i, al seu interior, hi viatjaven un total de vuit persones, cinc de les quals van sortir il·leses.

Dos evacuats a Palamós

Un dels ocupants de l'autobús que va requerir assistència mèdica va ser el xòfer, que va resultar ferit lleu. Va ser atès pels sanitaris del SEM allí mateix i va ser donat d'alta in situ. Dos passatgers del bus també presentaven lesions de caràcter menys greu i van ser traslladats a l'hospital de Palamós.

Per tal que els ocupants de la Sarfa arribessin a la seva destinació, un altre autocar de l'empresa va acudir al lloc dels fets i es va encarregar d'efectuar la resta del viatge. Es va requerir, alhora, el servei d'una grua d'una companyia de Quart que va retirar l'automòbil sinistrat de la calçada.

LA XIFRA

62
anys
tenia la víctima, Josep Maria Bofill Condom, qui era veí de la Bisbal d'Empordà i originari de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia