Successos

Alerta per robatoris de comptadors al Garrigues Sud

Els danys per una trentena de sostraccions sumen uns 5.000 euros

La comunitat de regants del Garrigues Sud ha demanat als agricultors de la zona que extremin l'alerta després de denunciar el robatori d'una trentena de comptadors d'aigua. Els lladres haurien actuat en dues o tres nits consecutives i els danys s'han xifrat en uns 5.000 euros. El president de la comunitat de regants, Xavier Pelegrí, assegura que és la primera vegada des que es va posar en marxa el regadiu el 1994 que denuncien el robatori d'aquests elements. La xifra dels danys suma el valor dels comptadors i la reparació de les destrosses que van fer els lladres per accedir als hidrants. Els robatoris van tenir lloc fa uns dies en finques situades entre la Granadella, a les Garrigues, i Llardecans, al Segrià.

A través d'una aplicació mòbil, l'e-bando, la comunitat ha demanat als regants que comuniquin qualsevol indici si detecten moviments sospitosos a la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia