Successos

Mor el conductor d'una furgoneta en un xoc a Fontanilles

La víctima és un jove de 23 anys, veí de Palafrugell

La carretera C-31 va quedar tallada a causa del sinistre

Un noi de 23 anys veí de Palafrugell, German Calahorra Ogalla, va morir ahir en un accident de trànsit a la carretera C-31, a Fontanilles. La furgoneta que conduïa Calahorra, el qual anava amb un acompanyant, va xocar frontalment quan eren tres quarts d'una del migdia contra un turisme al quilòmetre 334,9 de la C-31. De resultes de l'impacte, els dos ocupants de la furgoneta van quedar atrapats dins del vehicle i va fer falta la intervenció dels Bombers per treure'ls. El conductor va morir al lloc de l'accident, mentre que l'acompanyant i el conductor de l'altre cotxe van patir ferides greus i van ser traslladats en dos helicòpters del SEM fins a l'hospital. De resultes de l'accident, la carretera va quedar tallada en els dos sentits mentre treballaven primer els serveis d'emergència i després els Mossos, que van mobilitzar vuit patrulles i van anar deixant pas alternatiu als vehicles que circulaven per la C-31, on aquest any hi ha hagut sis accidents mortals. Un d'aquest sinistres, precisament, també va passar dins del terme municipal de Fontanilles, a menys d'un quilòmetre del punt on hi va haver l'accident d'ahir.

Amb la mort de German Calahorra, ja són almenys quaranta les persones que han mort per accidents de trànsit a les carreteres gironines enguany. L'any passat van ser 25 les víctimes mortals.

LA XIFRA

40
persones,
com a mínim, han mort a causa dels accidents a la carretera aquest any a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia