Successos

Quatre ferits en topar amb el cotxe amb un senglar

L'accident es va registrar a la carretera C-66, a Flaçà

En el vehicle hi anaven cinc nois

El conductor, de 26 anys, va ser qui es va fer lesions de més gravetat

La irrupció d'un porc senglar a la calçada va ser novament l'origen, ahir, d'un accident de trànsit a la xarxa viària de les comarques gironines. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de dos quarts d'una de la matinada. Els fets van tenir lloc al quilòmetre 21,8 de la carretera C-66, a l'altura del terme municipal de Flaçà. Pocs metres abans del punt on es va desencadenar el succés hi ha l'entrada a la població, venint de la Pera. Un vehicle Ford Focus que circulava en direcció a Girona va xocar de manera accidental contra un senglar que es va interposar al mig del carril dret, en la trajectòria de l'automòbil. El turisme va topar contra l'animal i, com a conseqüència, el conductor va perdre el control i va sortir de la via. El cotxe va acabar impactant amb la tanca de seguretat lateral, part de la qual va quedar arrencada i desplaçada cap endavant; i el vehicle va anar a parar al marge, que dóna a uns camps. En el turisme hi viatjaven cinc nois, que tenen entre 21 i 26 anys. El conductor, de 26 anys, en va resultar ferit greument. Tres altres ocupants també van patir lesions, però de caràcter menys greu (presentaven, sobretot, contusions); i el cinquè acompanyant en va sortir il·lès. En les tasques de gestió de l'incident hi van treballar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels bombers i quatre ambulàncies del SEM, que van traslladar els quatre joves afectats a l'hospital Josep Trueta de Girona. D'altra banda, ahir al matí una patrulla d'atestats dels Mossos va tornar a la zona per tal de repassar la trajectòria que va fer el vehicle així com el tram lateral de la calçada on es va produir la sortida de via, que va quedar acordonat i senyalitzat amb cons.

La perillosa entrada de senglars a la carretera és, freqüentment, causa d'accidents. Entre d'altres, la diputada al Congrés, Elena Ribera, va ser víctima d'un episodi semblant el 6 de desembre passat. Mentre circulava amb cotxe amb el seu marit per l'AP-7, en sentit nord, se'ls va interposar un senglar al mig del pas. El succés es va registrar al punt quilomètric 45, a Vilademuls. Com que el seu home duia els llums de curt abast, quan es va adonar de la presència de l'animal aquest només estava a uns 25 metres de distància del turisme i, segons les paraules de Ribera, “ja se'l van veure a sobre”. Tot i l'aparatosa col·lisió, el seu espòs en va resultar il·lès, mentre que ella va ser atesa per una fractura a la mà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia