Successos

Artur Segarra va fugir de la justícia catalana per falsificació

La policia tailandesa va assegurar ahir que disposa de proves que assenyalen Artur Segarra com a responsable de l'assassinat de David Bernat, l'empresari de l'Albi esquarterat a Bangkok. Malgrat que en una primera declaració davant la policia Segarra ha negat cap implicació en el crim, la policia tailandesa afirma que disposa de proves d'ADN i declaracions de testimonis que l'incriminen. La policia creu ara que Segarra podria haver actuat sol. El sospitós “havia preparat bé” el crim, però ha deixat “rastres”, segons els agents. Els forenses els analitzen ara i el resultat es podrà saber en les pròximes 48 hores.

D'altra banda, Segarra tenia una ordre d'ingrés a la presó per falsificació de documents i tinença il·lícita d'armes a Catalunya. El maig del 2015 no es va presentar al judici i s'havia emès contra ell una ordre de crida i cerca, raó per la qual va fugir a Tailàndia. Els Mossos també seguien la pista de Segarra des de feia un any. Segarra seria un dels caps de la trama que estafava persones grans fent-los creure que signaven hipoteques inverses, quan en realitat eren contractes de compravenda en el conegut com a cas Cocoon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia