Successos

Artur Segarra continua negant el crim, però li amplien la detenció

La justícia tailandesa ha ampliat a dotze dies el període de detenció del català Artur Segarra, el presumpte assassí de l'empresari de l'Albi David Bernat, perquè tem que marxi del país. Segarra va reiterar ahir, durant els interrogatoris, que és innocent. Les autoritats tailandeses han localitzat l'habitatge on suposadament Segarra va retenir, assassinar i esquarterar la víctima, mentre treballen per trobar l'emplaçament on es va desfer del cadàver.

“Tenim evidències importants que la víctima va entrar en un apartament i mai en va sortir”, assegura la policia tailandesa. Càmeres de vigilància de l'edifici van captar un home que el 26 de gener a la nit va sortir en una motocicleta amb un gran fardell, on es creu que hi havia el cos de Bernat.

Els equips d'investigació també analitzen una nevera trobada en una casa al nord de Bangkok annexa a un canal i on el sospitós va poder guardar el cos trossejat. Els oficials busquen en aquest canal, al costat de la casa, les eines del crim, i estan en espera del procés d'investigació del telèfon mòbil, que pensen que guarda “informació important” per solucionar el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia