Successos

Busquen una altra interna fugida del centre d'Almacelles

La residència Sant Joan de Déu nega negligències en el seu funcionament intern

Els Mossos i la policia local d'Almacelles van activar un dispositiu de recerca per localitzar una interna que va anar-se'n dijous a la tarda del centre assistencial Sant Joan de Déu. Es tracta d'una dona de 37 anys de raça negra, i, segons fonts policials, no és la primera vegada que abandona la residència. Cap a les set de la tarda la van veure caminant per Almacelles. Segons els Mossos, el perfil d'aquesta interna és diferent del de Joan Altisent, l'home que va estar 43 dies desaparegut des que va sortir de la residència la matinada del 22 de desembre. El seu cos sense vida va ser localitzat el 2 de febrer.

Precisament, la residència va emetre un comunicat ahir en què diu que en els centres assistencials que atenen persones amb problemàtiques de salut mental, algunes d'elles amb alts règims d'autonomia, “no són excepcionals les absències imprevistes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia