Successos

L'home mort a Fontanilles no està oblidat al dipòsit

El cadàver de l'home víctima d'accident que és al dipòsit de cadàvers sense que cap familiar el reclami no es correspon amb David Harvey, mort el juliol en una sortida de via a Fontanilles, com per error vam apuntar en l'edició d'aquest diari del 10 de febrer passat. El cos de Harvey, britànic veí de Forallac que regentava un negoci al Baix Empordà i que estava casat i tenia dos fills, va ser reclamat immediatament després de l'accident i la família es va fer càrrec dels funerals.

El cos de l'home mort d'accident que continua al dipòsit de cadàvers és el d'un ciutadà alemany veí de la Tallada que vivia sol i que va morir a conseqüència d'un accident que va tenir en xocar contra un Mercedes i bolcar, el 18 de novembre. El conductor del Mercedes, Thomas Schulte, va ser rescatat amb vida del cotxe i traslladat fins a l'hospital de Girona, on va morir.

Al dipòsit encara hi ha també el cos del nen Caleb Hopkins, que ara el jutjat no deixa enterrar, i els de dos homes que van costar d'identificar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia