Successos

Detecten tràfic d'immigrants a Puigcerdà

La Policía Nacional hi ha interceptat pakistanesos que venien d'Itàlia

Dues operacions de la Policía Nacional a Puigcerdà han servit per detectar moviments d'immigrants asiàtics indocumentats i se sospita que estaven essent objecte de tràfic i que havien pagat a uns traficants perquè els duguessin al país, en un cas, i per facilitar-los documents falsos, en l'altre.

El 17 de febrer, en un control a l'avinguda de França, la policia va aturar una furgoneta amb matrícula barcelonina conduïda per un pakistanès resident a Barcelona de 48 anys. Hi viatjaven quatre pakistanesos més, d'entre 19 i 45 anys, que anaven indocumentats. El conductor va dir que venia de Torí i que s'havia avingut a portar els quatre compatriotes per fer-los un favor perquè els va conèixer per mitjà d'un parent que li va demanar si els podia dur a Barcelona. Un dels ocupants va admetre que havien pagat 120 euros al xofer perquè els dugués a Barcelona. La policia va detenir el conductor per un delicte d'afavoriment de la immigració clandestina i als altres quatre se'ls va aplicar la llei d'estrangeria i se'l va incoar un expedient d'expulsió del país.

El dia 23 de febrer, els policies van identificar un pakistanès de 42 anys i dos indis de 26 i 28 anys i van descobrir que el pakistanès duia dins la motxilla un passaport espanyol falsificat amb la fotografia d'un dels indis que anaven amb ell. L'home que tenia la seva fotografia estampada al passaport falsificat va assegurar que li havia fabricat un pakistanès de Badalona i que havia pagat 2.000 euros pel document.

La policia va detenir el pakistanès que duia el passaport fals per falsificació de documents i es va verificar que els dos indis ja tenien decrets d'expulsió, un d'ells a Barcelona i l'altre, a Girona.

LA XIFRA

2.000
euros
va pagar un dels indis interceptats a un pakistanès a Badalona per un passaport falsificat.

LA DATA

17.02.16
Van interceptar
una furgoneta que venia de Torí en què viatjaven quatre pakistanesos indocumentats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia