Successos

Nou detinguts en la batuda per delictes a les autopistes

Els Mossos van desarticular una banda majoritàriament al Prat que va cometre 55 robatoris i fugia a 280 km/h

La macrobatuda que els Mossos d'Esquadra van efectuar dimecres passat al barri pratenc de Sant Cosme contra els robatoris a les autopistes s'ha saldat finalment amb nou detinguts. Cinc van ser detinguts en aquest barri, tres a Constantí (Tarragonès) i un altre a Badalona. Queda així desarticulada una banda a la qual s'atribueixen 55 robatoris amb violència en àrees de servei i que fugia després de cometre els delictes a velocitats que arribaven als 280 quilòmetres per hora. Fins i tot, sortien de les àrees de servei en direcció contrària, amb el perill que això suposa per al trànsit, i havien arribat a envestir vehicles policials i d'altres que els entorpien el pas. Molts d'aquests conductors, que viatjaven en cotxes de gamma alta, no tenien carnet de conduir.

Els detinguts, tots ells de nacionalitat espanyola i d'edats compreses entre els 30 i els 46 anys, sumen més de tres-cents antecedents policials, la majoria per delictes contra el patrimoni. Han estat acusats de robatoris amb força, delictes contra el patrimoni, tinença d'armes, delictes contra la salut pública, falsificació de moneda i pertinença a organització criminal. Els investigadors van detectar que l'estiu passat el grup es va tornar més agressiu, ja que van robar amb les víctimes dins del vehicle. En un cas van intimidar dos menors que estaven sols en un cotxe mentre el seu pare pagava a la benzinera.

Als escorcolls es van trobar sis plantacions de marihuana, 100 quilos d'aquest estupefaent, tres armes, cocaïna i heroïna, 23 mòbils i tres vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia