Successos

Una dona mor atropellada per una màquina, a Sant Esteve de Llémena

L'accident va tenir lloc ahir a la tarda a l'interior d'Agrocos, l'empresa familiar dedicada a la comercialització de cereals i pinsos a la qual pertanyia la víctima, de 78 anys

Una dona gran va morir ahir a la tarda a Sant Esteve de Llémena (terme de Sant Aniol de Finestres) en un accident a l'interior d'Agrocos, una empresa familiar dedicada a la comercialització de pinsos i cereals. La víctima, que era l'àvia de la família i una persona molt coneguda a la zona, va ser atropellada per un carretó elevador, el conductor de la qual –un empleat– no va poder veure la dona quan aquesta
es va encreuar en la trajectòria del vehicle. La víctima, Montserrat Arnau, de 78 anys, va caure a terra, es va donar un fort cop al cap i va quedar inconscient. Els serveis d'emergències van rebre l'avís a tres quarts de sis de la tarda i fins a Sant Esteve de Llémena es van traslladar dotacions de bombers, mossos d'esquadra i personal sanitari, que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Aquesta és la quarta mort en un entorn laboral que es produeix en l'últim any a la Garrotxa. A l'octubre va perdre la vida un home quan feia tasques de manteniment a Cycosa d'Argelaguer. Unes setmanes després s'accidentaven mortalment un operari de Torraspapel de Sant Joan les Fonts i un pagès que va quedar sota un tractor, a les Preses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia