Detenen dos germans acusats de la mort del jove d'Igualada que van trobar cremat al Bages

Els Mossos d'Esquadra van detenir el cap de setmana passat dos germans acusats de la mort de Manuel del Corral, de 22 anys, el cos del qual va ser localitzat completament cremat el dia 2 de maig en un cobert abandonat, en una zona boscosa de Castellfollit del Boix (Bages). Els dos germans, de 20 i 21 anys, són veïns d'Igualada, com la víctima, i segons fonts pròximes a la investigació van assassinar Del Corral per un deute relacionat amb assumpte de tràfic de drogues. El cos el van trobar el 2 de maig, pocs dies després de l'assassinat, dos excursionistes que passaven per la zona i van entrar al cobert abandonat. L'autòpsia va confirmar que el cos era el de Del Corral, la desaparició del qual havia estat denunciada pels seus familiars, veïns d'Igualada, el 30 d'abril. Durant aquests mesos, la investigació policial, portada a terme per la regió policial central dels Mossos, ha permès relacionar els dos detinguts amb la mort del jove.

D'altra banda, els Mossos continuen investigant els tres tirotejos que hi va haver amb poques hores de diferència divendres i dissabte a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. Segons van assenyalar ahir fonts dels Mossos, ara per ara no s'ha detingut cap persona. Divendres un home va rebre un tret al coll al barri del Bon Pastor de Barcelona. L'agressor va assaltar la víctima i la seva dona amb una pistola quan sortien de l'aparcament de casa seva. L'agressor va disparar a la víctima quan el cotxe havia recorregut pocs metres i després va fugir. Dissabte a la matinada, un jove de 23 anys i un home de 32 van resultar ferits d'un tret en una batussa a l'Hospitalet, i a la tarda uns assaltants van disparar a un botiguer del districte de Nou Barris a casa seva. Les víctimes van quedar ferides greument.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.