Successos

SUCCESSOS

Rescat d'un ciclista de 23 anys ferit greument, entre Llers i Avinyonet

Un noi de 23 anys va resultar ahir ferit de caràcter greu arran d'una caiguda mentre feia en bicicleta una ruta de BTT, entre Llers i Avinyonet de Puigventós. Els efectius d'emergències van rebre l'avís de l'incident quan passaven pocs minuts d'un quart d'una del migdia. Van donar la veu d'alerta els companys del jove, que es va fer un traumatisme cranioencefàlic. Es van desplaçar a la zona tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, un helicòpter medicalitzat, una patrulla dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els efectius dels Bombers es van encarregar d'anar fins on era el ferit, ja que l'ambulància no podia arribar-hi. El ciclista es va accidentar mentre feia una baixada per un corriol, en un indret de
difícil accés. Els Bombers el van pujar en una llitera i el van traslladar fins al camí on havia aterrat l'helicòpter del SEM (inicialment, estava previst que s'activés també el dels GRAE dels Bombers, però finalment no va ser necessari). Els sanitaris van evacuar el ferit amb helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia