Successos

Dos excursionistes ferits, a Núria i Maçanet

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir en nou rescats o recerques al medi natural, tres de les quals es van efectuar a les comarques gironines. A Torroella de Montgrí, poc abans de les dues del migdia, una parella d'escaladors alertaven d'un accident a Punta Ventosa. S'havien quedat travats per les cordes a una paret de roca de 100 metres, a una altura d'uns 40 metres per damunt del mar, mentre feien un ràpel. Tot i que va activar-se l'helicòpter amb l'equip dels GRAE, la parella va poder sortir-se'n pel seu compte. Una hora més tard, a Maçanet de Cabrenys, prop del pont vell de la carretera de Tapis, l'helicòpter amb una dotació del GRAE va rescatar, fent una maniobra de gruatge, un dona de 53 anys amb una possible fractura. El SEM va traslladar la dona a l'Hospital de Figueres en estat poc greu.

Quan ja tocaven gairebé les quatre de la tarda, l'equip dels GRAE va haver de fer un nou rescat a través d'un gruatge des de l'helicòpter a Queralbs, a les gorgues de Núria. L'accidentat era un excursionista de 44 anys ferit al genoll que van evacuar a l'hospital de Campdevànol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia