Successos

Un jove de Fogars mor en un accident de trànsit a Arbúcies

Va perdre el control del vehicle i va sortir de la via

Mor el conductor accidentat fa 12 dies a Brunyola

Un jove de 27 anys, veí de Fogars de la Selva, va perdre la vida ahir a la matinada a la C-25 dins del terme municipal d'Arbúcies. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís pels volts d'un quart de cinc de la matinada. Per causes que encara es desconeixen i s'estan investigant, el turisme que conduïa la víctima va sortir de la via al punt quilomètric 204 i el jove, l'únic ocupant del vehicle, va perdre la vida.

Topada mortal a la GI-533

Per altra banda, Fermí Sidera Riera, el veí de Salt de 62 anys que va tenir un accident de trànsit el passat 20 de juliol a Brunyola, va morir ahir a l'hospital Josep Trueta de Girona, on havia ingressat després de la topada. Els fets van tenir lloc a la GI-533, on es va produir una col·lisió lateral entre dos vehicles. Els cossos d'emergències van rebre l'avís dels fets quan passaven pocs minuts d'un quart de tres de la tarda. El xoc es va originar al punt quilomètric 15,7 de la carretera. En la topada hi van resultar implicats una furgoneta Fiat Doblò conduïda per un home de 75 anys i un Peugeot 207, al volant del qual anava la víctima. Sidera va patir una contusió cranial i toràcica. Va ser traslladat en helicòpter en estat greu al Trueta, on va quedar ingressat amb pronòstic reservat i on ahir va morir. El conductor de la Fiat Doblò tenia policontusions i va ser evacuat en ambulància, també al Trueta

Accident múltiple

D'altra banda, una persona va resultar ferida greu i tres de menys greus en un accident amb cinc vehicles implicats que es va produir ahir cap a les sis de la tarda a la C-31, dins del terme municipal de Mont-ras. Entre els ferits hi ha dos menors.

Un ciclista, en estat crític per un xoc a Roses

Un ciclista va resultar ferit crític en una topada amb un motorista que va tenir lloc ahir a Roses. Els serveis d'emergència van rebre l'avís d'alerta al telèfon 112 quan faltaven quatre minuts per arribar a les deu del matí. L'accident es va produir al punt quilomètric 4 de la carretera GI-614, dins del terme municipal de Roses, i en direcció a Cadaqués. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Mossos, una dotació dels Bombers i un helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). A causa del xoc, el motorista també va resultar ferit greu. El ciclista va ser evacuat a l'hospital Trueta de Girona en helicòpter, mentre que al motociclista també se'l va traslladar a aquest centre hospitalari gironí en ambulància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia