Detenen dos nois acusats de robar reixes d'embornal a Castelló

Dos nois de Figueres, de 26 i 30 anys, han estat detinguts per haver robat tres reixes d'embornal en una carretera que porta al càmping Laguna, a Castelló d'Empúries. Les detencions es van produir divendres passat al migdia quan un mosso fora de servei va veure una furgoneta aparcada en aquesta via, que és a tocar de la C-260, i uns individus que agafaven algunes reixes. De seguida, va avisar els seus companys, que van aturar la furgoneta més endavant, al terme municipal de Fortià. Dins del vehicle van trobar-hi tres reixes d'embornal i van detenir els ocupants. Tots dos estan acusats de furt i d'un delictiu relatiu al trànsit, perquè en sostreure les reixes de la carretera van deixar uns forats que podien ser perillosos per als conductors.

El cas de Roses

Tres dies abans d'aquesta detenció, uns lladres van robar una cinquantena d'aquestes peces de la urbanització de Santa Margarida, a Roses. Fins i tot, una dona va caure en un dels forats. Tot i això, els Mossos d'Esquadra, de moment, no acusen d'aquests furts els dos detinguts a Fortià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.