Successos

policia

contraban

Enxampat a Puigcerdà un vehicle amb 3.100 paquets de tabac de contraban

El valor de la càrrega ascendeix a 13.600 euros

El conductor no va poder acreditar la procedència dels cigarrets i va ser detingut per la Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil va enxampar dissabte passat a la nit a Puigcerdà un vehicle de matrícula espanyola amb 3.100 paquets de tabac de contraban. En identificar el vehicle, que circulava en direcció sud, els agents el van inspeccionar i van observar diverses caixes de tabac a dins del maleter. El conductor no va poder acreditar la procedència del tabac ni portava cap tipus de documentació sobre el material. Els paquets no duien els precintes reglamentaris i, per aquest motiu, la Guàrdia Civil va denunciar el conductor i va aixecar una acta per infracció de contraban. Els agents van intervenir els paquets de tabac, el valor dels quals ascendeix a 13.600 euros.

Els paquets de tabac eren de diverses marques. Concretament, l'infractor portava 250 paquets de Lucky Strike, 250 de Ducados, 100 de Pall Mall American Blend, 850 de Camel Blend i 1.650 de Winston Classic.

Ara fa aproximadament un any, la Guàrdia Civil també va detenir un home de nacionalitat andorrana a qui va comissar uns set mil paquets de tabac de contraban. Els fets van tenir lloc el dia 10 de juliol, pels volts de les onze de la nit. Efectius de la secció fiscal de Puigcerdà van detectar una furgoneta Peugeot, model Patner, amb matrícula andorrana i ocupada per una sola persona que circulava en aquells moments pel terme municipal de Bellver de Cerdanya. El vehicle va aixecar sospites, i és per això que els agents van procedir a la identificació del conductor, i posteriorment a la inspecció de la furgoneta, durant la qual van descobrir diverses caixes de cartró embolicades amb bosses d'escombraries negres. Un cop van haver obert les bosses, van trobar que a dins hi havia tabac de la marca Austin Red. Hi havia set mil paquets valorats en 27.600 euros, tots sense el precinte. És per això que es va detenir el conductor del vehicle, de 27 anys, per un delicte de contraban.

L'última actuació es va dur a terme el 17 de febrer, quan van comissar un total de tres mil paquets de tabac de contraban de la marca Philip Morris a Puigcerdà.

LA XIFRA

1.650
paquets
de Winston Classic, 250 de Ducados, 100 de Pall Mall American Blend i 850 de Camel Blend, duia el vehicle


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia