Successos

tribunals

cas David Bernat

Estratègia dilatòria de l'assassí de David Bernat

Artur Segarra reclama canviar d'advocat i d'intèrpret i el cas s'entorpeix

Artur Segarra, l'únic acusat de l'assassinat de David Bernat a Bangkok, ha sol·licitat canviar l'advocat d'ofici que l'assisteix. El suposat autor del crim, i del posterior esquarterament del cadàver del veí de l'Albi (Garrigues), també ha sol·licitat el canvi de l'intèrpret que l'ajuda a traduir les dues mil pàgines que configuren el sumari sobre el cas.

Amb la petició formulada per Artur Segarra, s'endarrereix una altra vegada el procés per aclarir l'autoria del crim de David Bernat. En aquest sentit, Kasem Pahungmahaka, l'advocat que fins ara s'ha encarregat de la defensa del presumpte assassí, ha assegurat a mitjans tailandesos que serà el tribunal qui haurà de decidir si procedeixen les demandes fetes per Segarra. Mentrestant, ha certificat l'advocat, ell continuarà representant-lo. La propera diligència judicial està prevista pel dia 23 d'agost i el lletrat ha manifestat que, de moment, ell continua sent l'advocat designat per defensar els interessos del processat.

Si no hi ha més entrebancs, el 17 d'octubre el presumpte assassí acudirà als jutjats per assistir a la celebració d'una vista preparatòria del judici oral, que hauria d'arrencar l'1 de desembre. Està previst que s'allargui fins al mes de febrer. La fiscalia s'ha reservat 23 jornades de judici per prendre declaracions a 95 testimonis i presentar les proves que demostrin la culpabilitat del detingut.

La declaració d'Artur Segarra, que sempre ha negat ser l'autor del crim, serà el 24 de febrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia