Successos

Arrestat per haver calat foc al seu domicili a Valls

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts un veí de Valls, de 53 anys, com a presumpte autor de l'incendi intencionat del seu habitatge. Els fets van passar a tres quarts de nou del vespre, quan els bombers van rebre l'avís d'un foc en una casa unifamiliar adossada de dues plantes situada al número 94 del carrer dels Castells, al barri del Fornàs. De seguida va sorprendre a tothom tant la potència de les flames com l'intens fum negre que generava la combustió i que era visible des de diferents punts de la capital de l'Alt Camp.

Unes hores després, els Mossos van procedir a detenir l'home com a presumpte autor dels delictes d'incendi i de maltractament en l'àmbit de la llar. Segons fonts policials i dels veïns, l'home estava en procés de separació i, després d'una discussió familiar, va ruixar amb combustible la casa i hi va calar foc. També es té constància que fa unes quantes setmanes l'home va protagonitzar una temptativa per autolesionar-se.

L'incendi va destruir totalment les dues plantes de la casa i durant el sinistre es van haver d'evacuar una vintena de veïns de les cases dels costats, que finalment no van resultar afectades. En l'extinció, hi van treballar cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van donar el foc per controlat al cap de mitja hora. També es va haver d'acordonar una part del carrer per seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia