Successos

medi ambient

incendi forestal

Es cremen 2.500 m² de bosc a Lloret i deixalles a Pedret i Marzà

Les flames van devorar ahir 2.500 metres quadrats de bosc del sector Papalús de Lloret de Mar. L'incendi es va iniciar pels volts de tres quarts de tres de la tarda. Cinc mitjans aeris i una dotzena de terrestres dels bombers, així com efectius de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de Lloret, Hostalric, Arbúcies i Cadiretes, es van desplaçar ràpidament fins al lloc de l'incendi per evitar que es propagués. El fum era ben visible des de molts punts de la Selva i va posar en alerta molts veïns, fet que va provocar que el telèfon d'emergències 112 rebés multitud de trucades. Afortunadament, una hora després de l'inici del foc, els efectius van tenir totalment controlat l'incendi, i a les vuit del vespre ja el donaven per extingit.

D'altra banda, a l'Alt Empordà, els Bombers de la Generalitat també van haver de treballar en un incendi declarat a l'abocador comarcal de Pedret i Marzà. El foc es va iniciar cap a tres quarts de quatre de la matinada i en les tasques d'extinció hi van treballar fins a tres dotacions dels bombers. Una hora i mitja després, els efectius ja donaven la situació per totalment controlada i les flames extingides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia