El jove acusat d'apunyalar una anciana i robar-li 4.000 euros al seu domicili de Lleida nega els fets

El judici contra l'acusat d'apunyalar una anciana al coll i robar-li 4.000 euros, ha tingut lloc aquest dijous al matí a l'Audiència de Lleida. El jove que, en el moment dels fets tenia 25 anys, ha reiterat la seva innocència, tal com va fer en el moment de la seva detenció, i assegura que l'anciana menteix perquè 'està boja' i que algú li ha fet una mala jugada perquè sembli que ha estat ell.

Víctima i acusat, tots dos d'ètnia gitana, es coneixien perquè el jove hauria mantingut una relació 'curta' amb l'actual dona d'un dels néts de l'anciana.

Segons la víctima, l'acusat va entrar a casa seva, com feia a vegades, però en aquesta ocasió la va agafar i la va llençar contra la nevera, trencant-li, segons la dona, el nas, un braç i una cama. Ja a terra, l'acusat li va assestar,explica, deu punyalades al coll, pit i mans i li va robar els 4.000 euros que tenia guardats a la butxaca, per sota de les faldilles. L'anciana assegura que l'hauria espiat perquè ella no li havia dit quants diners tenia ni on els guardava.

Tot i que cap dels testimonis que ha declarat aquest dijous va veure l'acusat per les immediacions del domicili de la víctima en el moment dels fets, un dels Mossos ha dit que un veí li va declarar aquella nit que va veure fugir 'a tota velocitat' un jove amb una motocicleta, acompanyat d'un menor.

La descripció de la motocicleta coincidiria amb una vermella que té l'acusat i a més, quan els Mossos el van trobar i detenir a Artesa de Lleida (Segrià), l'acusat duia a sobre més de 3.800 euros i haixix. Segons l'acusat, però, els diners els havia guanyat 'fent feines al poble'.

Tots els testimonis, veïns i Mossos, han declarat que quan van trobar la dona, només feia que repetir «ha estat el Johnny».

Els pèrits que van analitzar la roba que l'acusat duia posada en el moment de la seva detenció, han assegurat que es va trobar sang de la víctima als pantalons. Sobre això, l'acusat ha dit que no sabia com havia anat a parar i que 'segurament no seria sang sinó algun altre fluid'.

El fiscal demana catorze anys de presó ja que considera que, a més del robatori, l'acusat va abusar de la seva superioritat i a més l'acusa d'homicidi en grau de temptativa ja que les ferides causades podrien haver estat mortals. La defensa per la seva banda, demana la lliure absolució ja que 'no s'ha trobat l'arma homicida' i diu que l'acusat sempre s'ha mostrat col·laborador amb els Mossos i no hi ha cap prova que el relacioni totalment i de manera directa amb els fets. A més, ha recordat que l'anciana té un informe d'un metge de Balaguer on s'explica que la dona té problemes mentals i desorientació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.