Successos

policial

Un conductor es fa passar per un pres

Circulava per l'N-II a Medinyà sense carnet i amb excés de velocitat

Va ser detingut per usurpació d'estat civil

Conduir amb el carnet retirat per ordre judicial i que els Mossos d'Esquadra t'atrapin per anar a tota velocitat ja és infringir la llei. Però si a més t'intentes fer passar per un altre, sense saber que en aquells moments es troba a la garjola, acabar detingut és inevitable. Això és el que li va passar a un jove de 28 anys veí de Sant Feliu de Guíxols. Els fets van tenir lloc el dijous 9 de maig. Aquell dia, els Mossos d'Esquadra estaven fent un control a peu de l'N-II al terme de Medinyà. Precisament, aquí hi ha un punt on el límit de velocitat baixa a 60 quilòmetres per hora just a l'encreuament que porta cap a Sant Jordi Desvalls.

Cap a tres quarts de deu de la nit, els mossos van aturar un cotxe que superava amb escreix aquesta limitació, perquè circulava a 94 quilòmetres per hora. El conduïa un jove que no portava cap mena de documentació a sobre.

Quan els mossos li van demanar com es deia, el noi els va donar un nom i un cognom falsos. De fet, pretenia fer-se passar per un altre i encolomar-li la infracció. Però la jugada no li va sortir bé, perquè quan els agents van comprovar les dades, de seguida van adonar-se que hi havia alguna cosa que no quadrava. I és que, precisament, la persona a qui corresponia aquella identitat aleshores es trobava detinguda a la garjola. Va ser aleshores quan el conductor va confessar als mossos que els havia intentat ensarronar amb una mentida. El jove els va explicar que el jutge li havia retirat el carnet fins al juny i que, quan el van aturar, per evitar més problemes, va decidir fer-se passar per un altre.

La veritat, però, és que tot li va sortir a l'inrevés. Els agents el van fer baixar del cotxe i van escorcollar el vehicle. Allà, li van localitzar el passaport i el van poder identificar. Es tractava d'un jove marroquí de 28 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols.

Per tot plegat, sumat a un delicte de trencament de condemna, el noi va acabar detingut per un altre d'usurpació d'estat civil. L'endemà, el jove, que té antecedents, va passar davant del jutjat de Girona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

LA XIFRA

94
quilòmetres per hora
és la velocitat a la qual conduïa el veí de Sant Feliu de Guíxols, quan la màxima és de 60.

LA DATA

09.05.13
és el dia
que el jove marroquí va cometre la infracció i va ser enxampat en un control dels Mossos a Medinyà


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.