Successos

SUCCESSOS

Troben als Banys d'Arles el cotxe del mosso d'Olot desaparegut

El Seat León de color gris plata amb matrícula 1086-BTV que conduïa el mosso d'Olot David Piella, de 34 anys, quan va desaparèixer el divendres 26 d'abril, ha estat trobat aparcat i tancat en un voral de carrer als Banys d'Arles (Vallespir). La policia de la població va retirar el cotxe amb la grua el 31 de maig passat, després d'haver comprovat que feia dies que el vehicle no es movia, i el van dur al dipòsit. Després, a partir de la matrícula van comprovar, creuant les dades a la sala de coordinació policial del Pertús, que es tractava del cotxe de l'agent desaparegut, i ahir es va comunicar oficialment la troballa. Ara la investigació del cas ha passat a mans de la gendarmeria, que inspeccionarà el cotxe per intentar trobar alguna pista que ajudi a trobar Piella, i també és previst que es faci una recerca a la zona per intentar localitzar-lo.

La recerca de Jordi Piella es va iniciar el mateix divendres 26 de març, després que l'agent, quan va plegar de la feina, no anés a dinar a casa i deixés una nota que va fer disparar totes les alarmes. A través del seguiment del seu telefon es va establir que el darrer lloc on el policia havia tingut el sistema 3G connectat era en una zona compresa entre Lladó i Beuda, a prop de la Mare de Déu del Mont i de la carretera GIP-5237. Després es va detectar un senyal dèbil del mòbil a la zona de Boadella. Però fins ara no s'havia trobat el cotxe.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.