Un avió de passatgers fa un aterratge d'emergència al Prat

Enginyers de la British Airways investiguen les causes que ahir al matí van obligar l'avió BAW478 de la companyia, procedent de l'aeroport de Heathrow (Londres), a fer un aterratge forçós a l'aeroport del Prat, quan el pilot va detectar fum a la cabina en fer la maniobra d'apropament a la pista principal de l'aeròdrom. Les característiques de l'aterratge, que es va produir a les deu del matí, van forçar el pilot a fer una maniobra d'emergència i a evacuar tot seguit els 170 passatgers a través de les rampes inflables.

Arran de l'incident, l'aeroport va activar el protocol d'emergència i es van desplaçar fins al lloc dels fets sis dotacions dels Bombers de les casernes del Prat, Gavà, Begues i Sant Feliu de Llobregat, tot i que no va caldre que intervinguessin, segons va informar Aena. Fonts del Servei d'Emergències de la Generalitat van explicar que al cap de vint minuts es va desactivar el protocol d'alerta. Una hora després de prendre terra, els passatgers van poder recollir els equipatges. L'aterratge va provocar, segons va informar Aena, alguns retards de 5 minuts en diferents vols de la terminal T2, tot i que el funcionament general de l'aeroport no es va veure afectat.

En el moment de tancar aquesta edició, no havia transcendit el resultat de les investigacions, que se centren a saber quin va ser l'origen del fum detectat a la cabina del pilot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.