Successos

JUDICIAL

Condemnat a un any l'home que volia asfixiar el pare octogenari

L'Audiència de Girona ha condemnat a un any i deu mesos de presó l'home que volia matar el seu pare octogenari asfixiant-lo amb un coixí al pis familiar de Puigcerdà. Miguel Ángel Moreno s'enfrontava a 16 anys de presó, però el tribunal ha conclòs que no el poden condemnar per intent d'homicidi perquè va desistir voluntàriament de matar el pare. El condemnen per dos delictes de maltractaments en l'àmbit de la llar per colpejar tant el pare com la mare. Durant el judici, l'acusat va admetre que va agredir el seu pare perquè “portava tota la vida volent-lo matar”. Va manifestar que “era un desig” que tenia al seu cor i el va intentar asfixiar amb el coixí “com a mostra del que volia fer durant anys”, perquè sabés “que el podia matar i que si no ho havia fet era perquè, en el fons, l'estimava”.

Moreno va ser jutjat el 2006 acusat de matar una jove camerunesa llançant-la al riu Segre, a Fontanals de Cerdanya, l'any 2004. En va sortir ben parat i només el van condemnar a cinc anys de presó: un per homicidi imprudent, mig per les lesions que va provocar a la noia abans de llançar-la al riu i tres anys i mig per les lesions que va causar al xicot de la víctima.El 2010, el van tornar a detenir i el van enviar a presó per atemorir durant dies la població de Lladó. L'home es passejava armat, disparant i fent destrosses en cotxes a cops de bastó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia