Successos

Deu casos d'assassinat detectats durant el 2013

En dos casos es va trobar el cos de desapareguts el 2004 i el 2012

Deu casos d'assassinats detectats en el decurs del 2010 a les comarques gironines. Dos casos corresponen a crims perpetrats anys anteriors i de víctimes que fins ara eren considerades desaparegudes. És el cas d'Ana María Martos, desapareguda el 2004 a Sant Feliu de Llobregat, que el 12 de juny va ser trobada enterrada dins d'un bidó a Lloret. I el cas de Rudolf Meurer, l'alemany de Pals, desaparegut el febrer del 2012 i trobat mort i decapitat a Begur el 25 de setembre.

A banda d'aquests dos casos, el calendari criminal del 2013 va començar el 20 d'abril quan Azeddine Gharbaoui, de 23 anys i veí de Castelló, va ser trobat degollat dins d'un contenidor. Els autors no han estat arrestats.

El 29 de maig, Antonio Alcaraz, expolicia de Girona, va matar la seva cunyada a Caldes de Malavella i va ferir la seva dona.

El 15 de juny, uns especialistes en estrebades, els germans Marcos i Juan José Cortés Corredera, va estirar la bossa a una dona des d'un vehicle robat en un pàrquing de Figueres i la van matar en passar-li pel cim amb la roda. Els lladres anaven amb dos nens.

El 23 de juny van trobar el cos de Nathalie Martos, de Narbona, en un canal de Cabanes.

El 30 d'agost, Douglas Bennet, un turista britànic, va morir a l'Estartit després d'una batussa amb el fill, que va ser detingut.

El 2 d'octubre, Francisco Javier Molina Guerra, veí de Vila-sacra, va matar a trets Youssef Telemsani perquè, segons deia, li agafava fulles de marihuana,
i va llançar el cos al riu Muga.

El dia de Tots Sants, Juan Fernández Cortés va matar de 10 trets Santiago Gabarre a l'entrada del cementiri de Figueres.

I el 5 de desembre, Eulogio Eloy Lumalang, filipí de 44 anys, va matar a ganivetades Odycleidson Kekeo Moraes do Nascimiento, a casa de mossèn Jaume Reixach, a Blanes. Víctima i homicida eren protegits del mossèn.


L'inspector cap de l'AIC (àrea d'investigació criminal) de la regió policial de Girona dels Mossos d'Esquadra és ara el màxim responsable de la investigació dels homicidis, tasca que porta amb el màxim hermetisme. A la foto, durant una actuació al barri dels gitanos de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia