Successos

tribunals

Afronta 12 anys de presó per haver abusat de la fillastra, de 12 anys

La fiscal demana 12 anys de presó per a un veí del Far d'Empordà acusat de seduir la seva fillastra menor d'edat. En l'escrit de conclusions provisionals, el ministeri públic recull que l'acusat, Alfonso Fernández Berja, es va casar amb la mare de la presumpta víctima el maig del 2010. La dona, de nacionalitat colombiana, tenia una filla que vivia al seu país d'origen. Quatre mesos després del casament, la nena es va traslladar a viure amb la parella al domicili familiar del Far d'Empordà i l'imputat va assumir “les funcions pròpies d'un pare”. En aquell moment la nena tenia 11 anys. “Des que la menor va iniciar la convivència amb ells, l'acusat es va sentir atret sexualment per ella”, indica la fiscal, que assenyala que, amb l'objectiu de satisfer els seus “desitjos libidinosos”, l'home va “engalipar” la nena fent-li creure que s'havia enamorat d'ella i escrivint-li cartes d'amor. D'aquesta manera, va aconseguir que la menor accedís a ser la seva amant. A partir del juny del 2011, quan la nena tenia 12 anys, van començar a mantenir “relacions íntimes i sexuals” a l'habitatge familiar, aprofitant els moments en què la mare no hi era.

Aquestes relacions van durar quasi dos anys, fins al febrer del 2013, quan la mare ho va descobrir i va denunciar el cas. “L'imputat no va utilitzar violència ni intimidació per mantenir relacions amb la nena”, explica la fiscal, que indica que en el temps que van durar els abusos hi va haver carícies i tocaments als genitals, en dues ocasions l'acusat va penetrar vaginalment la nena i un altre cop li va introduir el penis a la boca. La fiscal, a banda, sol·licita que, una vegada hagi complert la pena de presó, li imposin 5 anys de llibertat vigilada. I, en matèria de responsabilitat civil, requereix que Alfonso Fernández indemnitzi la nena amb un total de 30.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia