Successos

Violació d'una sexagenària a l'assessoria d'Empuriabrava que regenta la víctima

Un jove francès de 21 anys, Benjamín Calzadilla, amb domicili a Empuriabrava, ha estat empresonat per la violació d'una dona sexagenària que regenta una assessoria a Empuriabrava. La violació es va perpetrar dins del local de la víctima.

Els fets es remunten al vespre del 29 de març passat, el dissabte del derbi entre l'Espanyol i el Barça. La mestressa de l'assessoria es va quedar fins tard dins de l'oficina, situada al sector Sant Mori, per avançar feina. Tenia la porta tancada i ja era fosc quan va veure que un jove picava a la porta i demanava que li obrís. Ella no acostuma a obrir, però l'aspecte arreglat del jove no li va crear desconfiança i va sortir a obrir. El noi, que parlava francès, li va demanar per un lloc i ella va sortir al passant de la portar per donar-li indicacions. En aquest moment, el jove la va agafar i la va empènyer violentament cap a dins de l'oficina, i allà va agredir sexualment, arribant a consumar penetració, emprant molta violència davant la resistència de la víctima.

Quan l'agressor va marxar, la mestressa de l'assessoria va demanar auxili i inicialment va ser la policia local de Castelló qui va acudir, però després el cas va passar a mans del grup d'investigació dels Mossos. La víctima va ser atesa pels metges forenses, que van detectar indicis evidents d'agressió sexual.

Els Mossos van buscar les càmeres de seguretat d'edificis de la zona i van visionar les imatges corresponents a minuts abans i després de l'agressió per buscar el sospitós. A través de les imatges van saber que el dia dels fets, a l'hora de l'agressió, rondava per la zona Benjamín Calzadilla, un jove francès nascut a Tolosa, que acostuma a passar temporades en un apartament d'Empuriabrava de la seva família. La víctima el va identificar com el noi que la va agredir i els Mossos el van detenir el 4 d'abril passat. Un cop va passar a disposició judicial acusat d'un delicte d'agressió sexual amb penetració, el jutge el va enviar a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia