Successos

Cinc ferits en una col·lisió frontal a l'N-II, a Sant Julià

La Nacional també va registrar ahir un accident múltiple a Caldes, on van xocar tres cotxes i un camió

En aquest cas, hi va haver un ferit greu i dos de lleus

La carretera N-II, a l'altura de les comarques gironines, va registrar ahir dos accidents múltiples que es van desencadenar de manera gairebé simultània. Un d'aquests va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a un quart de cinc de la tarda, a Sant Julià de Ramis. Cinc persones van resultar ferides en un xoc frontal entre dos turismes. L'ocupant d'un dels automòbils va quedar amb ferides greus. Un altre estava menys greu i tres més van sofrir lesions lleus. La topada es va originar a l'altura del punt quilomètric 723, a la zona del Congost i del viaducte sobre el Ter. En la gestió de l'accident van treballar dues patrulles dels Mossos i quatre ambulàncies del SEM, que van traslladar tots els ferits a l'hospital Josep Trueta de Girona.

A banda d'aquest, tan sols 9 minuts abans i 20 quilòmetres més al sud hi va haver un segon incident a l'N-II. Una col·lisió entre tres vehicles i un camió a Caldes de Malavella va deixar un ferit greu i dos de lleus. El sinistre va passar al quilòmetre 701, a tocar del PGA Golf de Catalunya i just començar el tram d'autovia entre Caldes i Fornells. El ferit greu va ser evacuat al Trueta, i els dos lleus, al Santa Caterina de Salt. L'accident va mobilitzar cinc patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels bombers i, pel que fa al SEM, dues ambulàncies i un helicòpter.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia