Successos

Atrapen dos cultivadors de marihuana regant amb l'escopeta al costat

La Guàrdia Civil els va comissar l'arma, perquè no tenien llicència, i les plantes, que eren prop d'una nau de Castelló

Més comisos de marihuana a l'Alt Empordà. La Guàrdia Civil ha desmantellat dues plantacions, a Castelló d'Empúries i a Fortià, i ha comissat 142 plantes i ha imputat tres homes que les cultivaven. Als responsables de la plantació de Castelló d'Empúries també se'ls va imputar un delicte de tinença il·lícita d'armes perquè mentre regaven les plantes tenien al costat (suposadament per foragitar potencials lladres) una escopeta de cacera d'un canó. Cap dels dos homes, que van admetre que eren els responsables de la plantació, tenia permís d'armes, i l'escopeta no estava registrada.

La plantació descoberta a Castelló d'Empúries era al costat del riu Muga, molt a prop d'una nau industrial. Aquí la Guàrdia Civil hi va trobar 112 plantes, que feien un metre i mig d'alçada i que pesaven en total 110 quilos.

A la plantació descoberta a Fortià, al costat d'una explotació ramadera, hi havia una trentena de plantes, de dimensions considerables. Un cop les van haver arrencat, feien un pes brut de 300 quilos. L'home que es feia càrrec de la plantació, de 56 anys, va admetre que les plantes eren seves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia