Successos

Persecució policial durant 125 km per atrapar uns fugits

Els ocupants d'un cotxe francès es van saltar un control a la Jonquera i van ser detinguts a Llinars del Vallès

Els Mossos van detenir el dia 17 a Llinars del Vallès els dos ocupants d'un cotxe francès després d'una persecució de pel·lícula durant 124 quilòmetres per l'AP-7 durant la qual els fugitius van provar de treure de la carretera un cotxe policial i en van envestir un altre per darrere.

Tot va començar a les quatre de la matinada, quan els Mossos tenien muntat un control d'alcoholèmia a peu de N-II, al quilòmetre 772 a la Jonquera i van voler aturar un cotxe que s'acostava. El conductor no va fer cas i va passar a gran velocitat al costat dels agents. Un cotxe dels Mossos es va posar a perseguir el cotxe escapat, amb dos ocupants, que va agafar l'autopista en direcció a Barcelona. Els Mossos, al darrere, van intentar interceptar-lo, però el conductor fugitiu va fer maniobres per intentar treure la patrulla de la carretera. Més vehicles policials es van incorporar a l'operació i un va intentar fer-lo aturar amb la tàctica de posar-se al davant per fer-li reduir la velocitat. El fugitiu va reaccionar envestint per darrere el cotxe patrulla. La persecució va durar fins al quilòmetre 118 de l'AP-7, a Llinars del Vallès, quan diverses patrulles li van barrar el pas i el conductor no va tenir més remei que aturar-se. La detenció la van practicar mossos de la comissaria de Santa Coloma de Farners, afegits a la persecució, però els dos ocupants no els ho van posar fàcil, ja que es va resistir fortament i els mossos van tenir feina per reduir-los. El conductor, un veí de Tolosa de 37 anys, va marcar 0,41 mg/l a la prova de l'alcoholèmia i a més tenia pendent una ordre de detenció d'un jutjat de Sagunt per un delicte de tràfic de droga. Per haver-se saltat el control de la Jonquera i totes les peripècies de la fugida, els Mossos va acusar el conductor i l'acompanyant, també veí de Tolosa de 37 anys, els delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de l'alcohol, resistència i atemptat a agents de l'autoritat i una falta de danys al cotxe patrulla. Els dos homes van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Granollers, que els va deixar en llibertat.

Caçat a 177 km/h en un tram limitat a 80 km/h

Els Mossos van imputar el dia de Sant Jordi un delicte contra la seguretat del trànsit al conductor d'un cotxe que va ser detectat circulant a 177 km/h per la C-31 en un tram que la velocitat està limitada a 80 km/h . El conductor va ser caçat per un control de velocitat que una patrulla de Mossos havia muntat al quilòmetre 330,1, dins del terme municipal de Mont-ras.

Al conductor del vehicle se li va comunicar que l'excés
de velocitat que duia, 97 km/h més del permès, era punible penalment i ara haurà de comparèixer al jutjat de la Bisbal d'Empordà quan sigui requerit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia