Detenen l'assassí de la dona que va aparèixer morta dins una maleta a Barcelona

L'home la va matar a Sant Pere de Ribes, on vivia la parella

«No els havíem vist mai discutir i no entenem com algú pot tenir tanta sang freda», exclamava ahir un veí del carrer Comerç, al centre de Sant Pere de Ribes, on vivia la parella, de nacionalitat boliviana. El detingut, de 31 anys, era molt conegut al municipi perquè treballava al mateix carrer Comerç en una botiga d'electrodomèstics, on s'arreglen antenes de televisió. Des de l'endemà del crim, però, no havia aparegut més a la feina ni l'havien vist pel poble. Des de dimarts els Mossos vigilaven el domicili de la parella, que vivia amb un noi marroquí, a qui tenien rellogada una habitació, però el sospitós no va tornar a passar per l'habitatge. No va ser fins ahir que els Mossos el van localitzar a Barcelona i el van detenir acusat d'un delicte d'homicidi.

Amb la maleta al bus

L'assassinat va succeir dilluns al vespre al pis de la parella. El detingut va ofegar la dona, d'uns 30 anys, posant-li una bossa al cap fins que la va matar. Posteriorment va introduir el cos, lligat de mans i peus, a la maleta i va sortir de casa amb el cadàver amagat. Es va dirigir a la plaça de la Mercè i va agafar l'autobús de línia que uneix Sant Pere de Ribes amb Barcelona. Va baixar amb la maleta a la parada que hi ha al costat de l'edifici La Campana, a la Gran Via, i va deixar abandonat el cadàver, sense documentació, davant de l'edifici del número 186 de la Gran Via, pensant que mai ningú el relacionaria amb el crim. Va ser poc després que una veïna va fer la macabra troballa.

Mostres de condol

Aquesta setmana, amics i companys de Milda –el nom amb què és coneguda la dona al municipi– han dipositat flors i espelmes davant de la casa de la parella en senyal de condol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.