Successos

L'enxampen amb 7.000 paquets de tabac il·legals

La Guàrdia Civil va detenir un veí d'Andorra a Bellver de Cerdanya

La Guàrdia Civil va detenir la setmana passada una home de nacionalitat andorrana, a qui li van comissar uns 7.000 paquets de tabac de contraban. Els fets van tenir lloc el dia 10 de juliol, pels volts de les onze de la nit. Efectius de la secció fiscal de Puigcerdà van detectar una furgoneta Peugeot, model Patner, amb matrícula andorrana i ocupat per una sola persona, que circulava en aquells moments pel terme municipal de Bellver de Cerdanya. El vehicle va aixecar sospites, i és per això que els agents van procedir a la identificació del conductor, i posteriorment a la inspecció de la furgoneta, durant la qual van descobrir diverses caixes de cartró a l'interior de bosses d'escombraries negres. Un cop van haver obert les bosses van descobrir que dins hi havia tabac de la marca Austin Red. Hi havia 7.000 paquets valorats en 27.600 euros, tots ells sense el precinte. És per això que es va detenir el conductor del vehicle, de 27 anys, per un delicte de contraban.

La darrera actuació va tenir lloc el 17 de febrer, quan van comissar un total de tres mil paquets de tabac de contraban de la marca Philip Morris a Puigcerdà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia