Successos

Un altre dia de recerca sense èxit del boletaire perdut

Cinc dies i quatre nits han passat des la desaparició de Miquel Poch Aurich, el veí de Banyoles de 69 anys que es va perdre dijous passat mentre caçava bolets a Sales de Llierca, per la zona de la serra d'Entreperes, a l'Alta Garrotxa. Els equips de rescat van tornar a treballar, ahir, durant tot el dia amb gossos especialitzats en recerca de persones, però, quan es va fer fosc, els rescatadors es van retirar, a diferència de les altres tres nits anteriors, quan la recerca per terra va continuar.

L'helicòpter dels Bombers també va treballar en la recerca, però es va haver d'absentar durant una hora per buscar un ciclista de muntanya que s'havia extraviat fent una ruta pel Puigmal. Quan el ciclista va ser localitzat, es va reincorporar a les tasques de recerca del boletaire. Un dia més, però, el dispositiu no va tenir èxit. Miquel Poch és un caçador de bolets experimentat i coneixia bé la zona. La família ha difós la fotografia de Poch i demana que si algú el veu truqui a emergències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia